GRIEKSE SPECIALITEITEN MYKONOS

GRIEKSE SPECIALITEITEN MYKONOS Griekse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1425 beoordelingen
28 sep 2020 om 6:46 Aangezien we hadden aangegeven het eten om 20.15 wouden hebben en we tot 21.30 hebben moeten wachten vind ik dit persoonlijk niet kunnen plus het eten was nog net niet koud..
27 sep 2020 om 21:08 Een bezorgtijd, van meer dan 2uur is echt belachelijk en niet acceptabel. Als ik het normaal telefonisch bestel en zelf af haal, ben ik binnen 'n half aan het eten..... schandalig dit,en al helemaal dat jullie niks laten weten. Moest zelf terug bellen..
24 sep 2020 om 6:24 Prima service!
21 sep 2020 om 20:54 Eten was heerlijk. Stond bij dat het een uur ongeveer zou duren maar na een half uur ging de bel al. Fijn dat het zo snel ging!
20 sep 2020 om 21:54 Eten erg lekker. Vooral de varkenshaar en ossenhaas vielen erg in de smaak. Bezorgtijd van van 1.50 uur vonden we echter wel erg lang. Maar eten maakte dit wel weer goed.
20 sep 2020 om 19:14 Bezorging bijna 2 uur, maar eten was daarintegen wel lekker!
19 sep 2020 om 18:40 Gyrosschotel was lekker, maar niet bijzonder. Bezorging was prima, nog geen half uurtje.
16 sep 2020 om 19:42 Heerlijk gegeten. Toppie..
14 sep 2020 om 18:17 Bedankt was heerlijk
13 sep 2020 om 20:45 T eten was later maar werd netjes gebeld dat t wegens drukte later werd ondanks dat was t lekker en warm en waren erg vriendelijk niks op aan te merken top
13 sep 2020 om 9:06 The chicken was quite dry, but the creamy mushroom sauce was nice. Our main complaint is that it took almost 2hrs for our food to be delivered.
10 sep 2020 om 18:45 Ontzettend vriendelijke bezorger, Athene schotel ruim voldoende voor 2 personen, salade lekker knapperig. En, I.t.t sommige Griekse restaurants, was het vlees niet te zout.