GRIEKSE SPECIALITEITEN MYKONOS

GRIEKSE SPECIALITEITEN MYKONOS Griekse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Griekse specialiteiten Mykonos. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 5:08 Gyros was te vettig en aangebrand Gatver.
6 aug 2022 om 20:40 Goede vriendelijke bezorging. Eten was lekker.
6 aug 2022 om 8:25 Was lekker fijne bezorging Blijft een aanrader !!!
3 aug 2022 om 22:41 Eten was prima zoals altijd, alleen de bezorging duurde langer dan ik opgegeven had
1 aug 2022 om 23:39 het eten was heerlijk en de bezorging was op de minuut zoals gevraagd keurig !!!!
31 jul 2022 om 21:36 Eten is heerlijk, maar 2,5 uur wachten is mij toch te lang. Als ik dat had geweten had ik niet besteld.
31 jul 2022 om 21:06 mooi op tijd geleverd
31 jul 2022 om 21:01 Bij bestelling een bezorgtijd van 59 minuten vond ik acceptabel. De uiteindelijke bezorgtijd was 105 minuten. Veel te lang! Eten is goed en warm.
31 jul 2022 om 19:26 Blijft echt lekker beetje meer gyros had erbij gemogen maar lekker en Een aanrader
30 jul 2022 om 21:11 Super weer
29 jul 2022 om 21:38 We hadden rijst bij het eten besteld en kregen friet het eten is te zout dus ben niet tevreden. Bezorger was wel vriendelijk.
28 jul 2022 om 19:08 Eten zoals gewoonlijk heerlijk snel bezorgd. Duurt het iets langer wegens drukte kreeg ik netjes een telefoontje dat het 15 min langer ging duren. Een aanrader.